Grafische vormgeving

 

Statenlaan 8

6828 WE Arnhem

Telefoon: 026-4430902

de ontwerpers

Marianne Thijsen

 

Na mijn studie grafische vormgeving aan de kunstacademie in Enschede en Arnhem ben ik gaan samenwerken met mijn huidige partner. Grafische vormgeving is voor mij de ideale combinatie van inhoudelijk bezig zijn en creativiteit. Het vak blijft zich ook steeds ontwikkelen en vernieuwen. Contacten met opdrachtgevers inspireren mij, samen in overleg zoeken naar de optimale oplossing. Vorm, kleur, typografie, inhoud, planning alles komt samen. Het is een vak dat je blijft boeien en uitdagen.

Sita Menses

 

Na het VWO heb ik aan de kunstacademie Arnhem gestudeerd. Hier kwam mijn liefde voor boeken, taal, tekenen en fotografie samen in de studie grafische vormgeving.

Tijdens mijn stage en in de twee daaropvolgende jaren heb ik voor de Katholieke Universiteit Nijmegen gewerkt, afdeling Geologie en Planologie, aan de vormgeving van lesmateriaal. Nog steeds heb ik een grote voorliefde voor het vormgeven van educatieve uitgaven.

Boeiend aan mijn vak vind ik de afwisseling in opdrachten en opdrachtgevers. Zij geven me een kijkje in hun werk, visie of droom. In samenwerking met hen geef ik hier een gezicht aan.